Frank van Kasteren

Frank van Kasteren is een allround muzikant die eerst een glansrijke carrière had op het Conservatorium van Amsterdam en daarna een stormachtige ontwikkeling doormaakte door solo te gaan onder de naam Elijah.

Na zijn overstap naar de muziekwereld was zijn ster snel rijzende. Albums zoals My house is on Fire met Wooden Saints en The early warning company met Orlando zijn niet meer weg te denken van de Nederlandse radio.

Via onder andere You were the one who volunteered met Wooden Saints, Letters for Elijah met Elijah, en My love the drunk met Sir James bereikte Frank van Kasteren zijn voorlopige hoogtepunt bij de Orde van de Dag.

Vanaf het allereerste begin heeft Frank van Kasteren met de redactie geschaafd aan de perfecte formule, waarbij een grote diversiteit aan gasten en een hoog tempo centraal stond. Inmiddels is een hyperactuele satirische theatershow ontstaan die hem past als een jas, waarin hij lekker kan 'lanterfanten' met de gasten, zoals hij het zelf noemt.

Naast de Orde van de Dag was Frank van Kasteren ook te zien met muzikanten zoals Ellen ten Damme, Maarten van Roozendaal en Paul de Munnik.

Bron

Meer deelnemers: