Michiel Nooter

Acteur Michiel Nooter studeerde in 1991 af aan de Toneelschool in Arnhem. Sindsdien speelde hij regelmatig bij theatergezelschap Keesen&Co onder regie van Willibrord Keesen in toneelstukken als: Naar Belgrado!, Troilus & Cressida, Hoe komt het kalf bij zijn maat en Door jou. Bij gezelschap Golden Palace speelde hij in stukken als: Mannenschool, Snowbirds en Contact (regie: Ingrid Kuijpers) en bij De Theatercompagnie in Schlemiel, bij De Theatercompagnie in De Feeks en This Lime Tree Bower (regie: Annie van Hoof). Tevens speelde hij in de vrije productie Koning van Katoren (naar Jan Terlouw, regie: Peter de Baan) en bij Het Nationale Toneel in de voorstelling Democraten (regie Peter de Baan).

Op televisie speelde hij (gast)rollen in series als: het satirische sketchprogramma Wat Als? (RTL4), Gooische Vrouwen (RTL4), Unit 13 (VARA), Blauw Blauw (RTL4), Linda & Harrie (KRO), Zebra (NCRV) en Luifel & Luifel (SBS6) en in de internationale telefilms Little Riders (DISNEY) en Only Love (CBS).

In het najaar van 2014 is hij te zien bij het Zuidelijk Toneel in de nieuwe voorstelling van Marcel Osterop, getiteld Waterdragers.

michielnooter2

Meer deelnemers: